Citroën

Chapron register

Verschillende registers zijn in de loop der jaren opgesteld. In samenwerking met Richard Reinders, Michel Coenen (Nederland) en Martin Kraut (Duitsland) zet ik het Chapron-register voort. De namen van de eigenaars blijven uiteraard vertrouwelijk. Ons doel is om deze gegevens up-to-date te houden en u daarvan op de hoogte te stellen. Na uw registratie zullen we u de gelegenheid bieden om deel te nemen aan het Chapron-weekend, dat jaarlijks plaatsvindt tijdens het Pinksterweekend.

Regelmatig ontvangen leden van het comité van de DS SM Club verzoeken om deel te nemen aan filmopnames of andere activiteiten. Deze informatie wordt doorgegeven aan de betrokken eigenaars.

Indien u wenst, als eigenaar van een Citroën DS cabriolet of Chapron, te worden opgenomen in het “Internationaal Register van originele Citroëns ID/DS cabriolets”, stuur dan het volledig ingevulde registratieformulier naar: Vincent De Potter, Oude Houtlei 142, B-9000 Gent, België, of stuur een e-mail naar depotter.vincent@telenet.be.

Eenmaal geregistreerd, ontvangt u een kaart met de referenties van uw gepersonaliseerde cabriolet.

Bekijk ook de reeds geregistreerde DS cabriolets per land en bouwjaar. De statistieken van de serie- en Chapron-cabriolets worden maandelijks bijgewerkt (02/2024)!