Welkom op de website van Citroën

DS-SM CLUB  Belgium

Passie voor Citroën ID, DS en SM: Welkom bij onze Autoclub.

Onze website is gewijd aan alle liefhebbers van Citroën ID, DS en SM. Onze leden zijn gepassioneerde mensen die goed voor hun auto(‘s) zorgen en voor velen van hen is geen enkele gelegenheid te missen om achter het stuur te kruipen en de wegen in België of elders te verkennen.

De club heeft verschillende doelen: het behoud van Citroën ID, DS en SM, het bevorderen van ontmoetingen tussen eigenaren tijdens verschillende activiteiten, het verstrekken van informatie en het delen van technische adviezen tussen leden.

Op deze website vind je niet alleen informatie over het leven van onze club (activiteiten, uitstapjes, foto’s, clubwinkel, Citroglycerine), maar ook meer algemene informatie over klassieke voertuigen (verzekeringen, registratie, oude voertuigstatus, nieuws…) en links naar andere officiële sites (BEHVA, Henri Chapron en andere Citroën-clubs).

Als je meer informatie wilt of ons wilt ontmoeten en/of je bij ons wilt aansluiten om je passie te delen, aarzel dan niet om contact op te nemen met een lid van het bestuur of een regionale verantwoordelijke (zie contacten).

Als trotse eigenaar van een cabriolet DS of een Chapron-model kun je je registreren in het Internationale Register Citroën IS/DS Cabriolet en Chapron. De statistieken worden regelmatig bijgewerkt, zodat je het aantal al geregistreerde eigenaren kunt volgen. Voor vragen of suggesties hierover volstaat een e-mail naar Vincent Depotter (depotter.vincent@telenet.be).

Veel plezier bij het verkennen van onze website en we hopen je te ontmoeten!

Om lid te worden.

Wilt u lid worden van de DS-SM Club van België, niets is eenvoudiger, klik gewoon op de link en volg de procedure.

Tot snel…